top of page

PRODUCTEN

LOCKBLOCK Inrijbeveiligingen

De LOCKBLOCK inrijbeveiliging is speciaal ontwikkeld om specifieke zones te beschermen. De basis wordt gevormd door een combinatie van blokken van gewapend beton en uitschuifbare profielbalken van hoogwaardig staal. Door opening van de balken zijn beveiligde zones op ieder moment toegankelijk te maken zodat hulpdiensten snel ter plaatse kunnen zijn. LOCKBLOCK inrijbeveiligingen zijn verkrijgbaar in afmetingen van 6, 8 en maximaal 12 meter (blokafstand) maar kunnen ook op maat worden geproduceerd. LOCKBLOCK systemen worden geleverd in ongecoat lichtgrijs beton en thermisch verzinkte en geel gecoate balken. Alternatieve kleuren zijn mogelijk. LOCKBLOCK systemen zijn uitbreidbaar met diverse accessoires zoals aandrijving, automatisering, camerasystemen, hekwerken en straatmeubilair.

Als productvarianten zijn de LOCKLINE afbakeningsmodule en de SITELOCK omheining voorhanden.

Verkoop, verhuur en plaatsing is mogelijk in heel Europa.

LOCKBLOCK LOCKLINE Terreinafbakeningen

De LOCKLINE is een modulair opgebouwd afbakeningssysteem. Het is een variant op het LOCKBLOCK systeem. Ook de LOCKLINE heeft als basis een combinatie van betonblokken en profielbalken. De uitschuifbare balken zijn echter dubbel uitgevoerd en kunnen langs elkaar bewegen. Hierdoor zijn de afzonderlijke segmenten in lijn te plaatsen. Dit maakt een afscheiding in elke lengte mogelijk die tevens op elke willekeurige plaats kan worden geopend. LOCKLINE modules zijn verkrijgbaar in standaard afmetingen van 7 en 9 meter (blokafstand). Zie ook de SITELOCK sectie voor speciale omheiningstoepassingen.

LOCKBLOCK SITELOCK Omheiningen

Door de verschillende onderdelen van het LOCKBLOCK systeem te combineren, kan een SITELOCK opstelling worden gecreëerd. Hiermee zijn rechthoekige of andervormige gebieden te omheinen. SITELOCK omheiningen worden standaard opgebouwd uit twee versmalde betonblokken waartussen een semi-vaste balk van 6 meter wordt geplaatst. Door uitbreiding met LOCKLINE modules of LOCKBLOCK inrijbeveiligingen kan de omheining worden voorzien van toegangspoorten. Indien gewenst, kunnen betonblokken met bouwhekken worden uitgevoerd.

bottom of page